Kóstold végig Tokaj-Hegyalja kézműves pincészeteit a Basilicus Borkultúra Központ szervezésében!

A Basilicus Borkultúra Központ fő profilja a tokaj-hegyaljai régiót átfogó bortúrák szervezése és az ehhez kapcsolódó teljes körű turisztikai szolgáltatások biztosítása. Bortúráinkon keresztül komplex élményt kívánunk nyújtani a borkedvelőknek, ezért többféle programot is kínálunk, melyek során a vendégek megismerkedhetnek a régióval, annak történelmével, pincészeteivel, borászaival, a kézműves borkészítés és a borfogyasztás kultúrájával. Bortúra csomagjaink mindegyike teljes körű ellátást és változatos hétvégi programokat kínál, legyen szó kirándulásról, pincelátogatásokról, kóstolóval összekötött borvacsoráról.

Tokaj gyerekbarát komplexum

Előre összeállított csomagjaink mellett, igény szerint egyedi programok szervezését is vállaljuk.

A Basilicus Borkultúra Központban igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani, ezért a programok tematikáját az időjárásnak, illetve a szezonális munkáknak megfelelően módosíthatjuk. A szabadtéri, illetve a pinceprogramokat a lehetőségekhez mérten iktatjuk be, ezen felül szükség esetén plédet, illetve gumicsizmát a készlet erejéig biztosítunk.
Csoportos túrákat 12 fő alatt csak egyedi igények és ajánlat alapján szervezünk. A Basilicus Borkultúra Központban 18 éven aluliakat szeszesitallal nem szolgálunk ki.

À la carte kóstolók

Ft 2 000

/fő-től
Tervezd meg a saját körutadat és utazz kedvedre Tokaj-Hegyalján, térj be hozzánk egy kóstolóra, Borkultúra Központunk nyitva áll minden látogató előtt….

RÉSZLETEK>

Egyedi rendezvények

Ft egyedi

12 fő-től
Születésnap egy tokaji borászatban? Leánybúcsú különleges programokkal vagy osztálytalálkozó pincelátogatással? Kérd egyedi ajánlatainkat legfeljebb 40 főre, magán és céges alkalomra is!