Tervezd meg saját körutadat és utazz kedvedre Tokaj-Hegyalján. Térj be hozzánk egy kóstolóra, a Borkultúra Központ nyitva áll minden látogató előtt! Magánemberek és csoportok részére telefonos bejelentkezés alapján is. Kérjük, az elérhető szabad időpontokról írásban vagy telefonon érdeklődj érkezésed előtt!

Basilicus Alap Kóstoló

Ft 2 000

4 tételA borkóstoló tartalma: Basilicus Egyszervolt, Lapis, Mindenjó, Eleven

2 száraz és 2 édes tétel ad mintát egy tipikus tokaj-hegyaljai borászat borsorából. A kóstoló betekintést nyújt a legújabb száraz boros irány, a Furmint szőlőfajta és a kései szüretek felfedezésében! Kóstolj Basilicust!

Basilicus Teljes Kóstoló

Ft 3 000

6 tételA borkóstoló tartalma: Basilicus Egyszervolt, Lapis, Mestervölgy, Mindenjó, Eleven, Édes Semmittevés

A Basilicus Szőlőbirtok teljes borsorát kóstoltatjuk végig vendégeinkkel. 3 száraz és 3 édes kóstolás kísér végig a száraz birtokbortól a dűlőszelektált furmintokra és késői szüretre

Botrytis kóstoló

Ft 4 900

6 tételA borkóstoló tartalma: 3 tétel válogatott kései szüret vagy szamorodni és 3 tétel aszú partnereink és a Basilicus borsorából.

Partnereink legkiválóbb kései szüretei, szamorodnijai, aszúi kerültek ebbe a borsorba. Kiváló válogatás mindenki számára!

Aszú kóstoló I.-II.

Ft 4 500

4-6 tételA borkóstoló tartalma: 4 tétel (4 500 Ft) vagy 6 tétel (5 900 Ft) aszú partnereink és a Basilicus borsorából.

A kóstoló végére bebizonyosodik, hogy miért Tokaj-Hegyalját tartják a világ legjobb természetes édes boros vidékének! Ne hagyja ki, ha Tokajban jár!

Jelentkezzen be most, gyorsan válaszolunk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Hány felnőtt fő várható? (kötelező)

Hány gyermek várható? (kötelező)

Tervezett túra típusa:

Tervezett érkezés dátuma:

Üzenet